Sticker Etiketler

Sticker Etiketler

Sticker Çıkartma Etiketler her renkte ve ebatta üretilebildikleri için geniş bir kullanım alanına sahiptir. Her ürün üzerine uyum sağlayabilir.  
Sticker Çıkartma Etiketleri reklam ve tanıtım amaçlı kullanabileceğiniz gibi bilgi amaçlı panellerde de kullanabilirsiniz.
Sticker Çıkartma Etiketlerin arkası kendinden yapışkanlıdır. UV baskı ve kurutma tekniği ile basıldıkları için boyaları solmaz ve kolay çıkmaz, böylece etiketlerinizi çok uzun süre kullanabilirsiniz.  

Sticker Etiket dayanıklılığın yanı sıra düşük üretim maliyetleri, renk solması yaşanmaması ve kolay yapıştırılabilme özellikleri ile de en çok tercih edilme sebepleridir. Sticker etiketler kağıt bazlı ve pvc bazlı imal edilir. Aynı zamanda bu etiketlerin bir çeşitide güvenlik bantlamasında çabuk parçalanmak üzere tasarlanmış özel kağıttan üretilmiş halidir.Bu kağıt “yumurta kabuğu” tabiri ile bilinmektedir.Bu etiketlerde 3 çeşit baskı türü vardır. Bunlar serigrafi baskı, dijital baskı ve UV baskıdır. Sticker etiketlerde sınırsız renk seçeneği olduğu gibi şeffaf seçenek de mevcuttur. Özellikle cama içten yapıştırılıp dışarıdan okunması istenen etiket çeşitleri bu şeffaf sticker sayesinde mümkün olmaktadır. Şeffaf stickerlere istenilen grafik çalışması uygulandığı gibi birde istenilen zemin rengi de uygulanmaktadır. Bu sayede baskı etiketin yapışkan tarafından düz olacağı için ömürlük bir dayanım söz konusu olma imkanı sağlanmış olur.

×